Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συγκέντρωση και πορεία έξω από το υποκατάστημα Everest της πλατείας Βικτωρίας πραγματοποίησαν σήμερα συλλογικότητες και εργατικά σχήματα.

Οι διαμαρτυρόμενοι μοίρασαν προκηρύξεις και σήκωσαν πανό, που μεταξύ άλλων έγραφαν: «Να μη συνηθίσουμε το θάνατο» και «Δε θα γίνουμε κρέας στα ταχυφαγεία των Έβερεστ, Να πληρώσει η εργοδοσία»

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν η «ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική Εργατική συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό», η εργατική λέσχη Πατησίων- Κυψέλης -Γαλατσίου, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα και η Attack στην ανεργία και την επισφάλεια.

Στο κάλεσμα η ΛΑΝΤΖΑ τόνισε ότι «αγωνιζόμαστε για να μην υπάρξουν πάλι τέτοια εγκλήματα. Θα μας βρουν μπροστά τους».

Η ισχυρή έκρηξη της Πέμπτης στο κατάστημα προκάλεσε τον θάνατο μια 38χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών, λογίστριας της εταιρείας και τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.