Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Έπεσε με το φορτηγό αυτοκίνητό του στη θάλασσα αλλά κατάφερε και σώθηκε. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και όπως δήλωσε ο 39χρονος οδηγός τους φορτηγού ξέφυγε από την πορεία του στην εθνική οδό Λευκάδας-Βόνιτσας με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα.

Άμεσα στο σημείο πήγαν στελέχη των Λιμενικών αρχών, ενώ ο οδηγός βγήκε μόνος του από το φορτηγό και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο πρόκειται να ανελκυθεί με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.