Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κώστας Πεταλάς έχασε τη ζωή του χθες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα ύψους 50 μ. στη θαλάσσια περιοχή Κότρωνα Γυθείου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το μεσημέρι της Τρίτης ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές της περιοχής για πτώση ΙΧ αυτοκινήτου στη θάλασσα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, όμως λόγω του δύσβατου της περιοχής, επιχείρηση διάσωσης πραγματοποίησαν ερασιτέχνες δύτες, οι οποίοι και εντόπισαν το ΙΧ του Κ. Πεταλά και λίγο αργότερα ανέσυραν τον ίδιο νεκρό.

Αγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες πτώσης του αυτοκινήτου του γνωστού δικηγόρου του Πειραιά στη θάλασσα. Απαντήσεις θα δοθούν από τη νεκροψία που θα γίνει.

Ο Κ. Πεταλάς είχε διατελέσει και διοικητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.