efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μια σοβαρότατη τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στο Καλλίκωμο και συγκεκριμένα στο ύψος της διασταύρωσης Σαμικού, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ilialive.gr.

Από το συμβάν τραυματίστηκαν τρία άτομα, με έναν εξ’ αυτών και συγκεκριμένα ένας 30χρονος να έχει τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

ilialive.gr
ilialive.gr

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος από χωριό του Πύργου, επάνω στη στροφή φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του λόγω και του ολισθηρού από τη βροχή οδοστρώματος, πλαγιολήσθησε και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.

ilialive.gr
ilialive.gr

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα και παρέλαβε τον 30χρονο βαριά τραυματισμένο, για να τον μεταφέρει αρχικά στο Γ.Ν. Κρεστένων για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και διασωληνώθηκε.

ilialive.gr
ilialive.gr

Ο οδηγός και η επιβάτης του δεύτερου οχήματος με άλλο ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου.

Στο σημείο επενέβησαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών του TOYOTA RAV4, της Π.Υ. Πύργου, της Τροχαίας Πύργου και της Ομάδας ΔΙΑΣ Πύργου.

Κάτοικοι του Καλλικώμου, μιλώντας στο ilialive.gr τόνισε πως μέσα στη νύχτα άκουσαν έναν τρομακτικό κρότο και κατάλαβαν πως κάτι άσχημο συνέβη.

Βγαίνοντας από τα σπίτια τους, είδαν την εικόνα του κομμένου αυτοκινήτου στα δύο και τον τραυματία αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Έσπευσαν δίπλα του για να τον βοηθήσουν έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεκόπη για λίγο και επανήλθε μετά τον καθαρισμό της οδού από τα συντρίμμια.