Σφοδρή τροχαία σύγκρουση στην περιοχή της Γαστούνης προκάλεσε τον τραυματισμό 4χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε ο πατέρας που φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας ως συνεπιβάτη το ανήλικο παιδί του.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί, καθώς και το ανήλικο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών για παροχή πρώτων βοηθειών.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.
Πιο συγκεκριμένα ο αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη το ανήλικο τέκνο του, ηλικίας τεσσάρων ετών, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο ελαφρύς τραυματισμός των δυο οδηγών και του ανήλικου.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών για την παροχή πρώτων βοηθειών».
