Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπορεί από αργά το απόγευμα του Σαββάτου στα περισσότερα ελληνικά μίντια να έχει πέσει ένα… πέπλο αποθέωσης για τα ψίχουλα που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη, όμως η πραγματικότητα ενδεχομένως να απέχει κατά πολύ.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση των εποχικών πυροσβεστών σχετικά με τις εξαγγελίες για αύξηση της αποζημίωσης για τη νυχτερινή απασχόληση σε Ένοπλες Δυνάμεις, Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικαίωσης σχολιάζουν «Εμείς που περιμέναμε να ακούσουμε στη ΔΕΘ κάτι για την επαγγελματική μας αποκατάσταση αλλά αντί γι’αυτό ακούσαμε το παρακάτω… Μας υποχρεώσατε!» και τη συνοδεύουν με ένα βίντεο από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».