Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στη διάρκεια του σχολάσματος, όταν σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία παιδιά.
Στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας μαθητής εννέα ετών, μετά από τραυματισμό που υπέστη στη σπονδυλική στήλη, χωρίς αιμορραγία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα που έφυγε από τη θέση της, είχε τοποθετηθεί στο σχολείο πολύ πρόσφατα, ίσως και σήμερα και την ώρα του ατυχήματος, συνεργείο πραγματοποιούσε εργασίες στο προαύλιο του σχολείου, διαβεβαιώνοντας ότι η πόρτα ήταν ασφαλής.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έχουν προσαχθεί τρία άτομα - ο εργολάβος και δύο εργάτες - και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας