Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πλήθος οδηγών ταξί συμμετέχουν με τα οχήματά τους στην μεγάλη πορεία με αφετηρία την οδό Σπύρου Πάτση στους δρόμους της Αθήνας, διεκδικώντας από την κυβέρνηση, μεταξύ άλλων, μείωση του ΦΠΑ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και ανάληψη δράσης για τις παράνομες διαδικτυακές εφαρμογές.

«Παλεύουμε για το ταξί, για τη ζωή, για τη δουλειά μας» τονίζει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ταξί Αττικής στην απόφασή του για τη σημερινή κινητοποίηση, στο πλαίσιο 48ωρης απεργίας. Αύριο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του ΣΑΤΑ (11.00 π.μ.) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. 

Η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διαδρομή της πορείας μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Ταξί