Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Χωρίς νερό θα παραμείνει έως το απόγευμα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης στην οδό Ερμού, νωρίς το πρωί, εξαιτίας της οποίας πλημμύρισε ο δρόμος, υπήρξε εισροή υδάτων σε υποσταθμό της ΔΕΗ, προκλήθηκαν δύο μικρές εκρήξεις και διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.

Συνεργεία της ΕΥΑΘ και του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται στο σημείο για την αποκατάσταση της εκτεταμένης βλάβης.

Η υδροδότηση έχει διακοπεί στις οδούς Ερμού, Τσιμισκή Ιωάννη, στην Πλατεία Ναυαρίνου στη Λεωφόρος Νίκης, στις οδούς Μητροπόλεως και Εθνικής Αμύνης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η βλάβη αναμένεται να αποκατασταθεί γύρω στις 17.30-18.30.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί πολύ αργότερα, με τους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς πρόκειται για αμιγώς επιχειρημαιτική (ξενοδοχεία, καταστήματα), να διαμαρτύρονται, αφού η σημερινή μέρα, ενδεχομένως και η αυριανή, φαίνεται ότι χάνονται εμπορικά.