Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, από τις 11 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα. Μέχρι τις οκτώ το βράδυ θα λειτουργούν αλυσίδες και πολυκαταστήματα.
<script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”></script> <glomex-player data-integration-id=”4059a11hkelc8h9r” data-playlist-id=”v-crryivpjnqyp”> </glomex-player> <script type=”application/ld+json”> {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα 11:00 – 18:00 “,”description”:”Έως τις 20:00 η λειτουργία πολυκαταστημάτων και μεγάλων αλυσίδων.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8wOS8wNC81OF8yNl82NDMyNDVmMjNjZjc2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M20S”,”uploadDate”:”2023-04-09T04:59:25.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-crryivpjnqyp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/
[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}} </script>
►Ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις έξι το απόγευμα, είναι τα καταστήματα σήμερα και στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις εννέα το βράδυ.
Τη Μεγάλη Παρασκευή, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις επτά το απόγευμα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα.
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 17 Απριλίου.