Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δύο άτομα συνέλαβε η αστυνομία για την ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στις 20 Δεκεμβρίου, όταν αφαίρεσαν 24 πολυτελή ρολόγια, συνολικής αξίας περίπου 135.000 ευρώ. 

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε ακόμα τρία μέλη της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης Pink Panthers ενώ εντόπισε τις δύο κλεμμένες μηχανές, που είχαν χρησιμοποιήσει, και τις απέδωσαν στους ιδιοκτήτες τους 

Σε βάρος και των πέντε σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Από την ανάλυση των στοιχείων του προανακριτικού υλικού, τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και των πληροφοριακών δεδομένων που περιήλθαν μέσω αστυνομικής συνεργασίας με άλλες χώρες, καταδείχτηκε ο ρόλος κάθε μέλους στην διάπραξη της ληστείας.