Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεύτερο 24ωρο αγωνίας για τον ανήλικο που παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή μετά την πολύωρη επέμβαση που υποβλήθηκε στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα από τα πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ανιψιού του και την επιθυμία της οικογένειας του για Δικαιοσύνη μίλησε (ΑΝΤ1) ο Αντώνης Φραγκούλης θείος του ανήλικου.

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκούλη ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και περιμένουν να περάσει το δεύτερο 24ωρο, ενώ η οικογένεια του βλέπει ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Αυτό που θέλουν είναι η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της σχετικά με τον αστυνομικό. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο αστυνομικός δεν πυροβόλησε για να φοβίσει το παιδί αλλά για να σκοτώσει το παιδί.

<div style=”position:relative;padding-bottom:56.25%;”> <iframe style=”position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;” allow=”fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment” allowfullscreen frameborder=”0″ scrolling=”no” loading=”lazy” referrerpolicy=”unsafe-url” src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-couj4hat0kw9″ ></iframe> </div><div itemprop=”video” itemscope itemtype=”https://schema.org/VideoObject”> <meta itemprop=”name” content=”Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 16χρονος που δέχθηκε πυροβολισμός” /> <meta itemprop=”description” content=”Συγγενείς του 16χρονου στο Καλημέρα Ελλάδα. ” /> <meta itemprop=”duration” content=”PT3M40S” /> <meta itemprop=”thumbnailUrl” content=”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMi8xMi8wNi8wNi80Nl8xM182MzhlZTUzNWMxYzc0LmpwZw==/profile:player-960×540″ /> <meta itemprop=”uploadDate” content=”2022-12-06T06:48:32.000Z” /> <meta itemprop=”embedUrl” content=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-couj4hat0kw9″ /> </div>

Στο μεταξύ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν, χτες βράδυ, στο «Ιπποκράτειο», διευθυντές δύο Κλινικών απευθύνουν έκκληση να πρυτανεύσει η λογική και να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που έθεσαν σε κίνδυνο τη λειτουργία του Νοσοκομείου κατά τη χθεσινή εφημερία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Γιώργος Τσικόπουλος, επικαλούμενος την ιδιαίτερη σχέση του με τον πληθυσμό των Ρομά, απηύθυνε έκκληση να πρυτανεύσει η λογική και να μην επαναληφθούν τα επεισόδια.

Ο διευθυντής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής, Δημήτρης Ζαφειρίου, ανέφερε ότι πρώτη φορά στα χρονικά του νοσοκομείου συνέβησαν θλιβερά γεγονότα όπως θα χθεσινά, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο τη λειτουργία του Νοσοκομείου.