Λίγες ώρες μετά τα στυγερά εγκλήματα, με θύματα δύο γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τα χέρια των συζύγων τους, μία 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης. Η κοπέλα έφερε μώλωπες και η αστυνομία, που αναζητεί τον φίλο της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας εκείνον ως τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας. Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, οι αρχές πήραν καταθέσεις από τους συγκάτοικους του υπόπτου, οι οποίοι είπαν ότι πήγε από το σπίτι τους μετά τα μεσάνυχτα, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι φεύγει.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας