Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εντοπίστηκε απόψε ο φίλος της 26χρονης που είχε ανασυρθεί χθες το απόγευμα νεκρή από θαλάσσια περιοχή στη Φολέγανδρο όπου οι δυο τους φέρονται να έκαναν μαζί ελεύθερο κάμπινγκ. Μάλιστα ο νεαρός εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η νεαρή γυναίκα. Τον εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε λιμενικό και αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος, που αναζητείτο μετά τον μυστηριώδη θάνατο της κοπέλας, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά αρνείτο να παραδοθεί και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Έχει οδηγηθεί ήδη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 26χρονη έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος και μιλάει ακατάληπτα στους άντρες του Λιμενικού. Τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «η κακιά στιγμή, η κακιά στιγμή». Αναμένεται να ειδοποιηθεί εισαγγελέας, καθώς και γιατρός που θα εξετάσει τον 30χρονο.

Το πτώμα της νεαρής γυναίκας επέπλεε στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά, όπου και ανευρέθη χθες το απόγευμα. Φορούσε τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα, βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή. Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε βραχώδες σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμενικό, μάρτυρας ανέφερε  ότι χθες νωρίς το βράδυ, είδε έναν άνδρα με μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας στον δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές οδηγούν σε έγκλημα. Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα.