Μπορεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να εξαπέλυσε επίθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο εκείνος επέλεξε να μη στραφεί εναντίον της.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η υπουργός –σε ένα κακοστημένο σόου στο οποίο αρνήθηκε να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη– χαρακτήρισε τον τέως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ως «έναν επικίνδυνο άνθρωπο που με εξαπάτησε», σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Από τη στιγμή που ξεκινούν οι φήμες για τον Λιγνάδη τον πιέσαμε πολύ να μας πει εάν είχε κάποια σχέση με αυτές. Κι εδώ αισθάνομαι ότι μας εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Υπήρχε σταθερή άρνηση ότι δεν έχει σχέση. Κι ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη όπως φαίνεται δράση του, εκείνος εξακολουθούσε να επιμένει», είπε μεταξύ άλλων η κ. Μενδώνη.
Απαντώντας μέσω του Mega ο Δ. Λιγνάδης, απέφυγε οποιαδήποτε σύγκρουση με τη υπουργό (μάλιστα τη χαρακτήρισε ως «επαρκέστατη στη δουλειά της»), καθώς και να τοποθετηθεί επί της ουσίας στις κατηγορίες της κ. Μενδώνη, λέγοντας αορίστως πως η ιστορία και άλλοι θεσμοί θα κρίνουν το εάν ο ίδιος είναι επικίνδυνος.
