Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κλειστοί παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα ορισμένοι κεντρικοί σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού από τους πάνω από 20 σταθμούς που έκλεισαν από το πρωί της Κυριακής με εντολή της αστυνομίας, στο πλαίσιο της αστυνομοκρατούμενης ατμόσφαιρας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Λίγο πριν από τις 9:30 το βράδυ είχαν ανοίξει όλοι οι σταθμοί εκτός από «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια». 

Επίσης, τα δρομολόγια του Τραμ γίνονται στο τμήμα από Βούλα έως Λ. Βουλιαγμενης.

Νωρίτερα είχαν κλείσει επίσης οι σταθμοί:  «Ακρόπολη», «Σεπόλια», «Αττική», «Ευαγγελισμός», «Μ. Μουσικής», «Συγγρού-Φιξ», «Ν. Κόσμος», «Δάφνη», «Αιγάλεω», «Ελαιώνας», «Κεραμεικός», «Μεταξουργείο», «Αμπελόκηποι» και «Πανόρμου», καθώς και οι σταθμοί του ΗΣΑΠ: «Κ. Πατήσια», «Αγ.Νικόλαος», «Θησείο», «Πετράλωνα» και «Καλλιθέα».