Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σεισμός της τάξης των 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν από τις 13:00 και 13 χλμ. ανατολικά της Θήβας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 5 χλμ. και έγινε αισθητός στην Αττική και στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για ζημιές ή βλάβες.

Ανέφερε ότι είναι σε συνεχή επαφή με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και ότι κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας θα πάει στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο, Άκη Τσελέντη, που μίλησε στην ΕΡΤ, ακόμη είναι νωρίς να πούμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός, καθώς η περιοχή έχει δώσει και στο παρελθόν σεισμούς. Πρόσθεσε ότι σαφέστερη εικόνα θα έχουμε μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.