Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου ναυτικού, μέλους του πληρώματος (καμαρότος) του δεξαμενόπλοιου «ATHLOS» σημαίας Μάλτας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο, ενώ το πλοίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 15 ναυτικά μίλια ανατολικά του Αγιόκαμπου Λάρισας, συνεχίζονται αλλά με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Για την εξαφάνιση του ναυτικού από την Ινδία ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος από τον πλοίαρχο του πλοίου, το οποίο είχε αποπλεύσει από Ελευσίνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, άφορτο.

Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές Θεσσαλονίκης, Βόλου, Σκιάθου, Νέων Μουδανιών, Πλαταμώνα, Σκάλας Κατερίνης, Σκοπέλου, Αγιόκαμπου Λάρισας, Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου και Αλοννήσου και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών του Λιμενικού, δύο παραπλεόντων πλοίων,  οχτώ αλιευτικών σκαφών, καθώς και σκαφών της Ομάδας Διάσωσης Ν. Μουδανιών και Θεσσαλονίκης. Επίσης στις έρευνες συμμετείχαν και περιπολικά οχήματα του Λιμενικού από στεριά. Ωστόσο, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής ο ναυτικός δεν είχε εντοπιστεί.