Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σε Αττική και Βοιωτία προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας.
Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, τα προβλήματα στο δίκτυο εντοπίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες, στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στη Βοιωτία, στα χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, Καπαρέλλι, Λεύκτρα και Μελισσοχώρι, Δομβραίνα, Ελλοπία και Λεοντάρι.
Μεμονωμένα προβλήματα παρουσιάζονται και στην Αττική, σε γραμμές Μέσης Τάσης στην περιοχή της Παλλήνης, της Πεντέλης και του Ασπρόπυργου.
Αντίθετα, λίγο πριν τις 4.30 μμ αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Άνδρο και Τήνο, ενώ αποκαθίστανται σταδιακά και οι μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο δίκτυο των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ «πριν από λίγη ώρα, με τη λειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ στην Άνδρο, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί αλλά και στην Τήνο. Μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο και των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους, αποκαθίστανται σταδιακά από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκονται επί ποδός και εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών».
