Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε τρεις γυναίκες σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων. Άλλες τρεις γυναίκες κι ένας άνδρας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, το δυστύχημα συνέβη μετά τις 2 το μεσημέρι, ανάμεσα στους οικισμούς Αξιοχώρι και ‘Ασπρο, στο Κιλκίς.

Στο ένα όχημα, που είχε κατεύθυνση προς το Πολύκαστρο, επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, ενώ στο άλλο βρίσκονταν δύο μοναχές κι ένας ιερέας και κινούνταν προς τη Θεσσαλονίκη.

Από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος ανασύρθηκαν νεκρές τρεις γυναίκες, ενώ η τέταρτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Επί τόπου έσπευσαν 13 άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των εφτά ανθρώπων από τα δύο αυτοκίνητα.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p dir=”ltr” lang=”el”>Ύστερα από σύγκρουση δύο Ε.Ι.Χ οχημάτων στο 520o χλμ. ΠΑΘΕ, <a href=”https://twitter.com/hashtag/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%B2%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#απεγκλωβίστηκαν</a> 3 νεκρά και 4 τραυματισμένα άτομα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα. <a href=”https://t.co/4ZN9FRW8yM”>pic.twitter.com/4ZN9FRW8yM</a></p>— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) <a href=”https://twitter.com/pyrosvestiki/status/978290978997010433?ref_src=twsrc%5Etfw”>26 Μαρτίου 2018</a></blockquote>