Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

  • Αύριο στις 11 θα συνεχιστεί η δίκη με την εισαγγελική πρόταση για τα αιτήματα που υπέβαλαν Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός.
  • Ο πρώην βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Δημήτριο Βαρτζόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά». Οπως υποστήριξε, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε τηλεφωνική επικοινωνία δύο μέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα με άνθρωπο που μετά μίλησε με τον Ρουπακιά.
  • Ο Ηλ. Κασιδιάρης με το αίτημά του φαίνεται ότι ξέχασε τις συνομιλίες του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.
  • Ο Γ. Λαγός ζήτησε, διά των συνηγόρων του, να διερευνηθεί ποιος έδωσε εντολή να συλληφθεί ο ευρωβουλευτής στο αεροδρόμιο, καθώς και να διαβαστούν δηλώσεις του που λέει ότι εάν καταδικαστεί και δεν δοθεί αναστολή, θα έρθει στην Ελλάδα για να εκτίσει την ποινή του.