Άλλοι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν σήμερα για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.
Τελευταίος που παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή είναι ένας 27χρονος, τον οποίο έχει κατονομάσει το κορίτσι στην κατάθεσή του.
Προηγουμένως κρίθηκε προφυλακιστέος ένας γείτονας και οικογενειακός φίλος της οικογένειας της 12χρονης, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής.
Πλέον οι προφυλακισμένοι για την υπόθεση ανέρχονται σε 19. Εκκρεμεί η απολογία ενός 40χρονου, που έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη, αλλά και του πρώην διαιτητή και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Γ. Πατούλη, ο οποίος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Παρασκευή.
Χθες προφυλακίστηκαν άλλα δύο άτομα, ένας 33χρονος, ο οποίος φέρεται να έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί τους στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη, και ένας 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε το μικρό κορίτσι, αμέσως μετά τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο.
Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Ηλίας Μίχος.
