Στις 22 Δεκεμβρίου θα επαναληφθεί η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του πρώην μέλους γνωστού συγκροτήματος, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, μετά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του τέσσερα κορίτσια, ότι ασέλγησε πάνω τους την περίοδο 2007-2015, σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.
Πρόκειται για τη δεύτερη διακοπή της διαδικασίας, αυτή τη φορά μετά από αίτημα που υπέβαλε η υπεράσπιση, επικαλούμενη κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου. Λόγω και της νέας διακοπής, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με συναίνεση του κατηγορούμενου, αποφάσισε την παράταση της προσωρινής του κράτησης για ακόμα έξι μήνες, μέχρι τον Μάιο του 2023.
Στον ντράμερ αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκων και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικα, τις οποίες ο ίδιος αρνείται, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί (2019) σε 12 χρόνια ποινή κάθειρξης για ασέλγεια σε βάρος ενός εξάχρονου – κατά την τέλεση της πράξης – κοριτσιού, καθώς το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, έδωσε όμως αναστέλλουσα ισχύ στην ποινή μέχρι και την εκδίκαση της έφεσης.
