Κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας προσήχθη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να απολογηθεί για τη νέα κατηγορία σε βάρος της, ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μεγάλης της κόρης, η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Ωστόσο, η 33χρονη μητέρα ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της για το αδίκημα που απαγγέλθηκε σε βάρος της περί απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021.
Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον τη νεαρή γυναίκα 33χρονη αφορά στην ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.
Η 33χρονη, που ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.
