Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε λίγες ώρες αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου /της Zackie Oh και η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie και διάφορες συλλογικότητες επαναφέρουν το αίτημα για αλλαγή του κατηγορητηρίου σε ανθρωποκτονία αντί για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Η 16η δικάσιμος της δίκης για τη δολοφονία στη Γλάδστωνος θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 13 Απριλίου, με την τελευταία απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού, ενώ θα ακολουθήσει η κρίσιμη πρόταση του εισαγγελέα.

Με κύριο αίτημα την απονομή δικαιοσύνης για τον Ζακ / τη Zackie Oh τόσο η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie όσο και διάφορες συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, Πρωτοδικείο Αθηνών (Δέγλερη 4), στις 9 π.μ.

Η Θετική Φωνή απαιτεί δικαιοσύνη

Η Θετική Φωνή – Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα του Ζακ Κωστόπουλου, και απαιτεί την απόδοση δικαιοσύνης για τον άδικο, βίαιο και αναίτιο χαμό του μέλους, συναδέλφου μας και ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ατόμων που ζουν με HIV.

Ενόψει της εισαγγελικής πρότασης η Θετική Φωνή θα βρεθεί έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών  «ενώνοντας τις δυνάμεις μας με άλλες οργανώσεις και συλλογικότητες».