Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες είναι ολίγων γραμμαρίων και ήταν «προς ιδίαν χρήση».

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η δικαιοσύνη στην πορεία θα κρίνει με αμεροληψία την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Οι συνθήκες άρτου και θεάματος, συλλήψεων με drone και υπερβολές ως προς τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης καταλαβαίνετε ότι καταπατάται το τεκμήριο της αθωότητας και θα πρέπει αυτό όλους να μας απασχολεί» δήλωσε ο δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων Σταύρος Γεωργόπουλος.