Θετικός στον νέο κορονοϊό διαγνώστηκε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με λοίμωξη του αναπνευστικού.
«Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης» έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους, οι εργαζόμενοι του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα έχουν τεθεί σε καραντίνα.
Επίσης, αναστέλλονται προσωρινά οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Novartis στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, καθώς η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και η αρμόδια γραμματέας τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, επειδή την περασμένη Τετάρτη είχε καταθέσει στο γραφείο της πρώτης ο κ. Καλογήρου.
Τόσο στις δύο γυναίκες όσο και στα μέλη των οικογενειών τους υπεδείχθη να μπουν σε προληπτική καραντίνα και μετά την παρέλευση πενθημέρου να υποβληθούν σε τεστ.
