Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με το αίτημα να λάβουν γνώση της δικογραφίας, αναβολή ζήτησαν και πήραν οι συλληφθέντες από τη βίαιη επιχείρηση της αστυνομίας στο Γαλάτσι την Κυριακή. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα τους και αναμένεται να παρουσιαστούν ξανά στις 13 Νοεμβρίου για να απολογηθούν.

Οι συνήγοροί τους ζήτησαν επίσης να κληθούν ως μάρτυρες και οι αστυνομικοί, που σήμερα ήταν απόντες από το δικαστήριο.

Σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκαν οι δώδεκα από τους δεκατρείς συλληφθέντες στη χθεσινή βίαια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Γαλάτσι, καθώς μία από τους τραυματίες βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Επίσης, τρεις από τους τέσσερις τραυματίες πήραν εξιτήριο για να μεταβούν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων και εμφανίστηκαν με επιδέσμους και εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα. Η τέταρτη τραυματίας νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στην Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση στήριξης στους συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες (απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής κ.ά.).