Με καλώδιο τηλεόρασης έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στις Φυλακές Διαβατών, ο 55χρονος δολοφόνος του Ωραιόκαστρου, που στις 2 Ιανουαρίου είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του και την οικογένειά του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του το απόγευμα της Δευτέρας και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατός του επήλθε από απαγχονισμό διά βρόχου. Ο 55χρονος κρατούνταν μόνος στο κελί, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από την προηγούμενη απόπειρα αυτοκτονίας, μετά την τριπλή δολοφονία που διέπραξε.
Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας φυλακών Λάμπρος Τσόγκας παρήγγειλε τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του κρατουμένου. Ο 55χρονος παρέμενε προφυλακισμένος, καθώς αναμενόταν η έκδοση παραπεμπτικού βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος και αυτόχειρας είχε μπει στο σπίτι των συγγενών του τη δεύτερη μέρα του χρόνου και είχε μαχαιρώσει θανάσιμα τον 55 ετών κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγο του τελευταίου και το 12χρονο αγοράκι τους, που είχε κρυφτεί έντρομο πίσω από την κουρτίνα. Στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
