Μια σοβαρή καταγγελία καλείται να ερευνήσει ο ανακριτής την ερχόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα την Πέμπτη όταν δια της βίας την πέταξαν στη Λίμνη των Ιωαννίνων προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί. Την καταγγελία έκανε στην αστυνομία το ίδιο το θύμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, χθες στις 6.30 το απόγευμα, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε ότι, ο σύντροφος της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο.
Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.
Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.
Οι κατηγορούμενοι από την πλευρά τους, υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.
