Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη σε βάρος του 59χρονου που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της 22χρονης στο Παγκράτι, έπειτα από διαπληκτισμό για μία θέση στάθμευσης.
Ο δράστης παραμένει άφαντος, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με την αστυνομία «μένει πολύ κοντά στο σημείο» της επίθεσης.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση φέρεται να άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές στη σύλληψή του.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Απριλίου στην οδό Αριστοξένου στο Παγκράτι. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο άνδρας επιτέθηκε στην 22χρονη όταν εκείνη επιχειρούσε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, κατηγορώντας την ότι τον καθυστερεί από τη δουλειά του.
Ακολούθησε έντονος καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ο δράστης φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο και να την έριξε στο έδαφος. Η κοπέλα τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να φορέσει νάρθηκα.
Η 22χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
