Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν στην Κηφισιά έναν 27χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος δύο γυναικών στην Κηφισιά, αλλά και μιας ανήλικης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες (59 και 41 ετών αντίστοιχα) και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί και ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Κατά την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκε ακόμα μία περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες στις 30 Ιανουαρίου, επίσης στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.