Δύο νέα περιστατικά βιασμών ανηλίκων καταγγέλθηκαν στη Θεσσαλονίκη και οδήγησαν σε συλλήψεις των φερόμενων δραστών.
Το πρώτο περιστατικό αφορά τη δικογραφία που συντάχθηκε εις βάρος 73χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης.
Ο καταγγελλόμενος φέρεται να ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης. Το κορίτσι έχει κληθεί να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
Το άλλο περιστατικό αφορά 27χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό με θύμα 16χρονη. Εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι πράξεις αυτές τελέστηκαν σε αγροτική περιοχή περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, όπου ο 27χρονος φέρεται να οδήγησε την ανήλικη με αυτοκίνητο. Είχε προηγηθεί γνωριμία τους σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
