Τα σώματα τεσσάρων ατόμων νεαρής ηλικίας εντοπίστηκαν χθες το πρωί διαμελισμένα από τεχνικά συνεργεία του ΟΣΕ κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής.
Οι αρχές εκτιμούν ότι τα θύματα είναι μετανάστες που παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου, αλλά αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό.
Ο μηχανοδηγός της πρωινής αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το ίδιο δρομολόγιο ενημέρωσε τις αρχές για την ύπαρξη διαμελισμένων σωμάτων πάνω και δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή κοντά στη διασταύρωση της Βέννας του Δήμου Μαρώνειας.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και ο χρόνος του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής στις σορούς.
