Με βαριές ποινές απειλούνται οι αστυνομικοί της νυχτερινής βάρδιας της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής εάν μέχρι σήμερα δεν συλληφθούν οι δύο από τους τρεις επικίνδυνους κακοποιούς που κατάφεραν να αποδράσουν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας από τα κρατητήρια.
Σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δικογραφία με την κατηγορία της ελευθέρωσης φυλακισμένου, ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για τον προσδιορισμό των πειθαρχικών ποινών.
Οι δύο που παρέμεναν δραπέτες, ήταν ένας Αλβανός 27 ετών που είχε καταδικαστεί ισόβια για ανθρωποκτονία καθώς το 2013 είχε σκοτώσει ομοεθνή του στον Αγιο Λουκά στα Πατήσια, ύστερα από συμπλοκή για υποθέσεις ναρκωτικά και ένας ηλικίας 38χρονος ομοεθνής του που είχε καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Μαζί τους είχε δραπετεύσει ένας 35χρονος επίσης Αλβανός ο οποίος είχε καταδικαστεί για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών και χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκε στο Μενίδι.
Μαζί τους είχε αποπειραθεί να δραπετεύσει ένας Γεωργιανός, ηλικίας 39 ετών, που κρατούταν για ανθρωποκτονία, αφού το 2013 είχε σκοτώσει ιδιοκτήτη σπιτιού στο οποίο είχε μπει για να ληστέψει, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
