Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του πρώην Εισαγγελέα Εφετών στη Βριλήσια. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο θάνατος του Επαμεινώνδα Βρακατσέλη αποδίδεται σε ατύχημα και όχι αυτοκτονία. Το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου.
Αρχικά οι ενδείξεις έδειχναν αυτοκτονία, ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο θάνατος του πρώην Εισαγγελέα οφείλεται σε δυστύχημα.
Ο άτυχος συνταξιούχος είχε ανέβει σε μία καρέκλα με ρόδες για να κρεμάσει κουρτίνες. Η καρέκλα έφυγε και ο άνδρας έπεσε από τον τέταρτο όροφο βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία το Μάρτιο του 2007 αλλά και στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
