Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με σύνθημα «Λευτεριά στην Ηριάννα» περίπου 300 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν απόψε στην πλατεία Μοναστηρακίου για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, που απέρριψε την αίτηση αναστολής της Ηριάννας και του Περικλή.

Κατά τη διάρκεια πορείας στην Ερμού σημειώθηκαν επεισόδια, όταν ορισμένοι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον ανδρών των ΜΑΤ, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Άγνωστοι έσπασαν αρκετές βιτρίνες και ένα μηχάνημα ATM στην Ερμού, ενώ η πορεία στη συνέχεια διαλύθηκε και κάποια άτομα κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια.

Νωρίτερα, το απόγευμα ένταση προκλήθηκε όταν διαδηλωτές άναψε φωτιές σε κάδους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην οδό Ιπποκράτους, όπου διακόπηκε για ένα τέταρτο η κυκλοφορία, σύμφωνα με την αστυνομία.