Πλήρωσε το δικηγόρο του… με τρεις πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα γιατί η υπόθεση του δεν είχε την έκβαση που επιθυμούσε! Θύμα του ηλικιωμένου δράστη ο 45χρονος Άδωνις Κουλιούφας, πρώην μέλος της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» και ηγετικό πρόσωπο του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Κατά των Πλειστηριασμών στη συμπρωτεύουσα.
Το θρίλερ διαδραματίστηκε το μεσημέρι στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο κέντρο της πόλης, όπου το θύμα διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 76χρονος δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον 45χρονο δικηγόρο μπροστά στα έντρομα μάτια της συνεργάτιδάς του, τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν επιτόπου. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ενώ ο δράστης, που ήταν πελάτης του δικηγόρου, παραδόθηκε, συνελήφθη – και αυτή την ώρα ανακρίνεται στο ΑΤ Λευκού Πύργου σχετικά με τα κίνητρα της απόπειρας ανθρωποκτονίας που φέρεται ότι διέπραξε.
Στο μεταξύ, συνάδελφοι του θύματος που διατηρούν γραφεία γειτονικά στο δικό του, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα άκουγαν τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του Άδωνι Κουλιούφα, ενώ η συνεργάτιδά του επιβεβαίωσε πως ο 76χρονος ήταν πελάτης τους και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δικηγόρος δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του.
