Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ στα μαθήματα ειδικότητας.
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.
Δείτε εδώ τα θέματα:
Ακολουθούν οι τελικές απαντήσεις στα σημερινά θέματα:
Σύντομος σχολιασμός των θεμάτων
- Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού
- Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων
- Κινητήρες Αεροσκαφών
Αρχίζουν τα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα
Από την Τρίτη 16 Ιουνίου ξεκινά ο κύκλος των εξετάσεων στα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, με πρώτο εξεταζόμενο μάθημα τα Αγγλικά.
Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιουνίου με το μάθημα των Ισπανικών και αφορούν τους υποψηφίους που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση εισαγωγής σε συγκεκριμένες σχολές και τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράλληλα, σήμερα ολοκληρώνονται οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια, ενώ θα είναι και η τελευταία ημέρα λειτουργίας των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων για τη φετινή σχολική χρονιά.
