Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν την Τετάρτη στην ανακρίτρια Χανίων και οι απολογίες τους ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα. Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκαν και οι δύο προσωρινά κρατούμενοι.
Ο πατέρας του παιδιού κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα ενώ το τελευταίο διάστημα και μετά την παρέμβαση των κοινωνικών υπηρεσιών, τοποθετήθηκε ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο, προκειμένου να κοιμάται το παιδί.
Ο δεύτερος είναι ένας 66χρονος άνδρας ο οποίος είναι φίλος του πατέρα του παιδιού και ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε το παιδί όταν αυτό ήταν 14 ετών. Το αγόρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, με τα ευρήματα να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.
Σχόλια
Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.
Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.
Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας