Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διονύσης Λιβέρης

Επέτειος Bentley

Η Bentley ιδρύθηκε από τον Walter Owen Bentley, όπως ήταν ευρύτερα γνωστός, έχει έδρα το Crewe της Αγγλίας και συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, καθώς...
Επέτειος Bentley
ΝΗΣΙΔΕΣ
Ανεση και οικονομία
Το γαλλικό μοντέλο, εκτός από το πιο δημοφιλές crossover της κατηγορίας στην Ευρώπη, κατάφερε χάρη στο σχεδιαστικό προφίλ και τον συνολικότερο χαρακτήρα του να δημιουργήσει μια νέα φιλοσοφία στην κατηγορία.
Ανεση και οικονομία
ΝΗΣΙΔΕΣ
Mini στην πρίζα
Η Mini παρουσιάζει τώρα τη δική της αμιγώς ηλεκτρική πρόταση για αστικές μετακινήσεις. Πρόκειται για το νέο Cooper SE. Προσφέρει βιώσιμη μετακίνηση, διασκεδαστική οδήγηση, εκφραστική σχεδίαση και ποιότητα.
Mini στην πρίζα
ΝΗΣΙΔΕΣ
Μάρκα με πάθος
Η Alfa Romeo αναμφίβολα είναι η μάρκα με τους πιο φανατικούς φίλους. Το Museo Storico Alfa Romeo και οι Alfisti διάλεξαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να ευχηθούν «χρόνια πολλά» στην αγαπημένη τους μάρκα.
Μάρκα με πάθος
ΝΗΣΙΔΕΣ
Περίσσευμα χάρης
Στη δεύτερη γενιά του το Α1 έρχεται να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact μοντέλων. Με, ανατρεπτικό design, καλή ποιότητα υλικών και κύλιση ανώτερης κατηγορίας, εκτοξεύει τον πήχη.
Περίσσευμα χάρης
ΝΗΣΙΔΕΣ
Honda e
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζεται για τον εξηλεκτρισμό. Το Honda e εφοδιάζεται με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει 150PS (110 kW) και εντυπωσιακή ροπή πάνω από 300Nm.
Honda e
ΝΗΣΙΔΕΣ
Αναμνήσεις
Ηταν ένας αγώνας, αφιερωμένος στις πρώτες προσπάθειες του Ιστορικού Ακρόπολις και δικαίωσε διοργανωτές και ονειροπόλους. Οι Γιάννης Κατσαούνης και Μαθιός Μανσόλας (VW Golf 1979) κέρδισαν το Κλασσικό Ράλλυ...
Αναμνήσεις
ΝΗΣΙΔΕΣ
Κλίμακα ανόδου
Η Skoda με το Scala φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει πλήρως τα δεδομένα της μικρομεσαίας κατηγορίας. Προσφέρει χώρους και ανέσεις, ποιότητα και έξυπνες λύσεις, με τιμές που αρχίζουν από τα 14.880 ευρώ (1.0 TSI...
Κλίμακα ανόδου
ΝΗΣΙΔΕΣ
Υβριδική πρόταση
Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε να ενστερνίζεται την ηλεκτροκίνηση. H Mitsubishi δηλώνει παρούσα στις εξελίξεις και φέρνει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό εκπρόσωπο της πρίζας.
Υβριδική πρόταση
ΝΗΣΙΔΕΣ
Ομορφα στη Σάμο
Πράγματι καλοκαιρινό ήταν το TdS του 2019, ένα ράλι κλασικών αυτοκινήτων, γύρος της Σάμου στα ελληνικά, που είχε και αυτοκίνητα 60 ετών. Στην οργάνωση, ΑΛΑΚ και Τρισκέλιον με τη βοήθεια των τοπικών Σαμιωτών.
Ομορφα στη Σάμο
ΝΗΣΙΔΕΣ
Προσιτή λύση
Αγαπημένη μάρκα για μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών τούτη η γερμανική, με τιμές όμως σχεδόν απαγορευτικές. Ομως κάποιες υποχωρήσεις απέκτησε η γκάμα της νέας A-Class μια οικονομική βασική έκδοση.
Προσιτή λύση
ΝΗΣΙΔΕΣ
«Καθαρό» παγωτό
Η Nissan «έβγαλε» τον κινητήρα εσωτερικής καύσης από το βαν πώλησης παγωτού, δημιουργώντας ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο, πρωτότυπο όχημα. Για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, η Nissan συνεργάστηκε με τη...
«Καθαρό» παγωτό
ΝΗΣΙΔΕΣ
Γαλλική φινέτσα
Το νέο μοντέλο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι εδώ και εντυπωσιάζει. Οι νέες αναλογίες και η ανάγλυφη σχεδίαση του, το εκλεπτυσμένο παρουσιαστικό του και οι αποκλειστικές καινοτομίες του εξερευνούν...
Γαλλική φινέτσα