Με δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, ο «Δικέφαλος του Βορά» προκρίθηκε με χαρακτηριστική ευκολία στους ομίλους του Europa League.
Με το υπέρ του 3-0 της Τιφλίδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε το παιχνίδι χωρίς άγχος, γεγονός που του επέτρεψε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ και να ικανοποιήσει τους οπαδούς του που βρέθηκαν στην Τούμπα. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε και πολύ νωρίς στο σκορ, γεγονός που ουσιαστικά εξανέμισε τις όποιες σκέψεις των αντιπάλων του για κάτι θετικό.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με τέρματα του Γκάρι Ροντρίγκες (στο 5ο λεπτό) και του Τζαβέλλα (στο 45′).
Σημειώνεται ότι πριν το γκολ του Τζαβέλλα, ο ΠΑΟΚ είχε χάσει την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, καθώς ο Σκριμπέ απέκρουσε το σουτ του Τζάλμα Κάμπος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (66′ Κίτσιου), Κρέσπο (76′ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοφ (57′ Μπίσεσβαρ), Τζάλμα, Περέιρα, Ροντρίγκες
Ντιναμό: Σκριμπ, Λομπζανίτζε, Ρενέ, Αμισουλασβίλι, Σπίτσιτς, Τσιντζάτζε (74′ Βέλεβ), Παρουνασβίλι, Παπουνασβίλι, Άλβαρο, Κιτεϊσβιλι (62′ Τσαντουρισβίλι), Ντβαλισβίλι (76′ Μικελτάτζε)
