Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που θεωρεί πως λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντά του η απόφαση για αναβολή του Πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ δεν προχώρησαν και δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη δημόσια αντίδραση για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή. Και δεν έχουν και λόγο να το κάνουν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται άλλωστε.
Οταν μια τέτοια απόφαση παίρνεται με αιτία πράξεις της ΕΠΟ, με την οποία η ΑΕΚ είναι… στα μαχαίρια, εννοείται πως το κλίμα στην Ενωση είναι θετικό για την αναβολή. Μια δημόσια τοποθέτηση επιπλέον μάλλον θα έριχνε νερό στον μύλο όσων θέλουν να λένε πως ο Κοντονής είναι σε συνεννόηση με το «μέτωπο των τριών».
Από εκεί και πέρα, για την ΑΕΚ δεν είναι και πολύ κακό νέο η αναβολή και σε αγωνιστικό επίπεδο. Θα έχει περιθώριο να αναρρώσει από τη θλάση ο Αραβίδης χωρίς να χάσει παιχνίδια, ενώ και το διάστρεμμα στην ποδοκνημική που έπαθε χθες ο Βάργκας θα είναι χωρίς επιπτώσεις για τον Κετσπάγια.
Επιπλέον κερδίζεται κι άλλος χρόνος για να βρεθούν στην επιθυμητή κατάσταση οι Αλμέιδα και Πατρίσιο Ροντρίγκες. Παράλληλα, στην ΑΕΚ μπορούν να αφιερωθούν απόλυτα στην αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μπαρμπόσα.
Ο Πορτογάλος, αν και χθες προπονήθηκε στα Σπάτα, το πιθανότερο είναι πως αύριο που η Ενωση θα παίζει φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα περνάει ιατρικά στο Ντουμπάι για λογαριασμό της Αλ Ουάσλ.
Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Η φόρμουλα για το ποσοστό που δικαιούται η Μπράγκα θα είναι η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μπαρμπόσα.
