Τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας επισκέφθηκε το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
Είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να δει από κοντά τα συστήματα ασφαλείας του σταδίου (κάμερες, τουρνικέ για ηλεκτρονικά εισιτήρια), παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, όπως και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.
Όπως σημειώνει στην ενημέρωση του το υφυπουργείο Αθλητισμού: «Ο υφυπουργός διαπίστωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πολύ μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ασφάλεια των θεατών και τη διεξαγωγή αγώνων με φίλαθλο πνεύμα, όπως ακριβώς αρμόζει στον χώρο του αθλητισμού».
Κοντονής και Σαββίδης είχαν και συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι παρατηρούνται αργοί ρυθμοί στις δικαστικές εξελίξεις που αφορούν τον χώρο του ποδοσφαίρου, μέσα από τις οποίες άπαντες περιμένουν να προχωρήσει η διαδικασία κάθαρσης.
Ακόμη, σημείωσε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται για τη βία πρέπει να έχουν ένα μέτρο έτσι ώστε να διώξουν από γήπεδα τους ταραξίες και όχι τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.
Οι δύο άνδρες θα έχουν και δείπνο, στη διάρκεια του οποίου θα κάνουν εκτενέστερη συζήτηση για όλα τα ανοιχτά θέματα του ποδοσφαίρου.
