Ο Λέτο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους εκατοντάδες φίλους του Παναθηναϊκού που πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχθούν.
O Αργεντινός άσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».
«Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι εκπληκτικός ο κόσμος, δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι με λόγια. Επέστρεψα για τον κόσμο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Λέτο, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει κλέψει την παράσταση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ακολουθούν συνοπτικά, οι μεταγραφές του:
- Ολιβιέ Μπουμάλ – Πανιώνιος – 300.000 €
- Παναγιώτης Βλαχοδήμος – Ολυμπιακός – ελεύθερος
- Τζιαντομένικο Μέστο – Νάπολι – ελεύθερος
- Γιούρι Μαμούτε (Δ) – Γκρέμιο – 90.000 €
- Λούκας Εβαντζελίστα (Δ) – Ουντινέζε
- Οδυσσέας Βλαχοδήμος – Στουτγάρδη – ελεύθερος
- Ροντρίγκο Μολέντο – Ιντερνασιονάλ – ελεύθερος
- Λούκας Βιγιαφάνιες – Ιντεπεντιέντε – 550.000 €
- Σεμπάστιαν Λέτο – Κατάνια – ελεύθερος
