Σε οριακό επίπεδο έχει φτάσει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, απείλησε την Super League με διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε με τα μέλη του Δ. Σ. της Super League και έδειξε έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διακόψει το πρωτάθλημα. Σημειωτέον ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή κόντρα με τον Παναθηναϊκό για το κλείσιμο της Θύρας 13, ενώ έχει προαναγγείλει έρευνα και για τα όσα συνέβησαν στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός.
Ο κ. Κοντονής μίλησε στους εκπροσώπους της Super League για το θέμα της βίας και για την μη τήρηση των κανονισμών από διαιτητές και άλλα όργανα και ζήτησε από την διοργανώτρια να επέμβει στην ΕΠΟ και να απαιτήσει να τηρούνται οι κανονισμοί και το πλαίσιο ισονομίας.
«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ κατηγόρησε και τους προέδρους των ΠΑΕ πως δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
