Αν και τα Χανιά προηγήθηκαν στο σκορ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 των γηπεδούχων, παίρνοντας ουσιαστικά, από το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα Χανιά κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό και να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Γκέσιο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι (με γκολ των Ερνάνι στο 22′ και Κολοβού στο 40′).
Μοιραία, το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σημείωσε άλλα δύο γκολ: το πρώτο με τον Σεμπά στο 86′ και το δεύτερο στο 90′ με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος επανεμφανίστηκε ανήμερα της γιορτής του, μετά τον περσινό τραυματισμό του σε ματς κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Χανιά: Πρίφτης, Χατζηηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Νικομανώλης Νύκταρης (60′ Μπουζούκης), Γκέσιος (Μ. Νύκταρης), Δεινόπαπας (46′ Λίτα), Ρίκκα.
Ολυμπιακός: Καπίνο, Σαλίνο (72′ Σάλιακας), Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο (80′ Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο (86′ Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.
