Με εξαιρετικό ρυθμό εξελίσσεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, γεγονός που επιβεβαιώνει την αφοσίωση του κόσμου της Ενωσης, παρά τη δύσκολη περσινή σεζόν. Στο φινάλε της πρώτης φάσης των ανανεώσεων, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 11.000, αριθμός που αποτυπώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας και δημιουργεί προσδοκίες για επίδοση αντίστοιχη με αυτές των τελευταίων ετών. Η ΠΑΕ υπενθυμίζει πως από Παρασκευή 4 Ιουλίου και ώρα 10.00 π.μ. ξεκινά η δεύτερη περίοδος ανανεώσεων, η οποία αφορά κατόχους διαρκείας που βρίσκονται σε θύρες με περιορισμούς λόγω δεσμεύσεων της UEFA (Θύρες 35, 44, 46, 48). Οι εν λόγω φίλαθλοι μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους επιλέγοντας ελεύθερη θέση σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του γηπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν εντός της ημέρας ενημερωτικό e-mail με αναλυτικές οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η δεύτερη περίοδος ανανεώσεων διαρκεί έως και τις 8 Ιουλίου, ενώ η ελεύθερη πώληση ξεκινά στις 10 και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.
Μετά από 13 συνεχόμενες ημέρες έντονων προπονήσεων, ο Μάρκο Νίκολιτς παραχώρησε χθες την πρώτη ημέρα ξεκούρασης στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι «κιτρινόμαυροι» απόλαυσαν έναν διαφορετικό τρόπο χαλάρωσης, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες ποδογκόλφ σε εγκαταστάσεις κοντά στο Μπουργκ. Η αποστολή παρέμεινε εκεί έως το μεσημέρι και έκλεισε τη μέρα με κοινό γεύμα, ενώ το απόγευμα υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό, μετά και το φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Από σήμερα η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις με φόντο τα επόμενα δύο φιλικά προετοιμασίας: την Κυριακή (6/7) απέναντι στην Μπέρσχοτ και την Τετάρτη (9/7) με αντίπαλο την Κορτράικ, αμφότερα στις 19.00 (ώρα Ελλάδας). Η Ενωση επιστρέφει στην Αθήνα στις 10 Ιουλίου προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις, με πρώτο στόχο έναν αριστερό μπακ.
