ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Πετρωτός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εναν νέο συνεργάτη προσθέτει στο διοικητικό συμβούλιό της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» έκρινε ότι χρειαζόταν ένα στέλεχος για τις επαφές του συλλόγου στην Αθήνα και έτσι άναψε το «πράσινο» φως για να μπει στο Δ.Σ. ο Μάριος Τσάκας, επίκουρος καθηγητής διοίκησης επιχειρήσεων του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης φυσικών πόρων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα έχει εργαστεί ως διοικητικό στέλεχος σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και σε φορείς του Δημοσίου, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Στο Δ.Σ. παίρνει τη θέση του Βασίλη Χατζηαποστόλου, που εδώ και δύο εβδομάδες είχε υποβάλει την παραίτησή του από την ΠΑΕ, εκτιμώντας ότι έχει ολοκληρωθεί ο παραγοντικός κύκλος του.

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική κινητικότητά του και, μετά την απόκτηση του Λούκα Γκουγκεσασβίλι, εξετάζει και την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Παρότι οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ενδιαφέρον τους για τον Μπόρχα Γκονζάλεθ, ο Ισπανός του ΟΦΗ αρέσει στην Τούμπα και εξετάζεται η περίπτωση απόκτησής του. Ο 29χρονος, ύψους 1,76μ., μπακ κάνει εξαιρετική σεζόν με την κρητική ομάδα, μετρώντας 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι αυτό που είχε δημοσιεύσει η MARCA πριν από περίπου έναν μήνα όταν είχε αναφερθεί πρώτη στο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, Αρη και ΠΑΟΚ και αφορά στο μπάι άουτ των 200.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκέφτονται αν πρέπει να κάνουν τελική κρούση για την απόκτησή του και ενδεχομένως αυτό θα εξαρτηθεί και από το μέλλον των Οτο και Σάστρε.