ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κ.Π.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε ότι ο Νίκλας Ελίασον παραμένει στα πλάνα του και αποκάλυψε πως «είμαστε σε συζητήσεις με τον κύριο Μάριο και τον Ριμπάλτα και αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα, αλλά δεν ξέρουμε αν πρέπει να το λέμε ή όχι, γιατί αυτό μπορεί να μας βλάψει. Είμαστε σε συζητήσεις και αυτές τις μέρες θα δούμε τι θα συμβεί». Είναι προφανές ότι ο Αργεντινός τεχνικός αναφερόταν στις προσπάθειες που κάνει η ΑΕΚ για την απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς φέτος με τους Χατζισαφί και Πήλιο και ως λύση ειδικών συνθηκών τον Γκατσίνοβιτς δεν καλύφθηκαν οι ανάγκες της.

Ηδη από την Ιταλία ξεκαθαρίστηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον της Ενωσης –που δεν προχώρησε– για τον Γιώργο Κυριακόπουλο της Μόντσα, φαίνεται, όμως, ότι ένας Ελληνας στην Ιταλία είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο λόγος για τον Μπάμπη Λυκογιάννη της Μπολόνια που εκτιμάται ότι έχει όλο το πακέτο για να καλύψει τον ρόλο του βασικού αριστερού μπακ.

Το συμβόλαιο του Ελληνα άσου με την Μπολόνια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον παίκτη να μετρά πλέον δέκα χρόνια στο εξωτερικό: 2,5 χρόνια στη Στουρμ Γκρατς, 4,5 στην Κάλιαρι και έχει ήδη άλλα 2,5 στην τωρινή του ομάδα. Τη φετινή σεζόν έχει 15 ματς με 4 ασίστ σε 1.000 αγωνιστικά λεπτά, παρ’ όλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπολόνια είναι θετική στο να συζητήσει την αποχώρησή του από τώρα. Η εναλλακτική λύση είναι παίκτης το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Χθες, πάντως, υπήρξε φημολογία για μπάσιμο του Ριμπάλτα στην περίπτωση του Νταβίντ Γιουράσεκ της Μπενφίκα, ο οποίος παίζει δανεικός στη Χόφενχαϊμ και απασχολεί και τον ΠΑΟΚ έντονα.